c a r m e n h e e m e l s
Curator / manager / educatie KunstSalon Kasteel Daelenbroeck:


KunstSalon
Kasteel Daelenbroeck

Kasteellaan 2
6075EZ Herkenbosch
 
Projectleidster/initiatiefneemster: Carmen Heemels

MAIL                                                 

Click HERE for further information about the exhibitions.

Click HERE for information in English

Click HERE for images of the exhibitions

Over Kasteel Daelenbroeck
Een buitengewone locatie, een uniek hotel. In de prachtige natuur van Midden Limburg, op de grondvesten van een 14e-eeuwse burcht is Landgoed Kasteel Daelenbroeck gevestigd. De Hoofdburcht, de Voorburcht en de Kasteelhoeve bieden elk hun eigen bijzondere ambiance. Hier komen natuur en rust samen met cultuur, stijl, luxe en comfort.  Op Kasteel Daelenbroeck kunt u stijlvol overnachten en grandioos dineren. Wij ontvangen u graag als avondgast in ons specialiteitenrestaurant om u tijdens een luxueus diner te verwennen. Daelenbroeck is dé locatie bij uitstek voor feesten en huwelijken.


KunstSalon op de website van Kasteel Daelenbroeck.


Over de KunstSalon Kasteel Daelenbroeck
KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen/ Travalje en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck, ingericht als moderne KunstSalon.
Deze expositie-mogelijkheid biedt een platform aan hedendaagse nationale en internationale kunstenaars met durf en kwaliteit en is tevens laagdrempelig van karakter! Elke dag zal de openbare KunstSalon open zijn en gratis te bezoeken voor iedereen.
Kunst die ook bezocht kan worden, zonder in te checken.

Carmen Heemels (projectleider/initiatiefneemster) verzorgt iedere maand/c.q. twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en identiteit. Laat u zich verrassen door de historische ambiance, de omgeving, de natuur en .. de Kunst.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor info/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc.: infodaelenbroeck@gmail.com t.a.v. Carmen Heemels.

Maandelijks wisselende kunsttentoonstelling met gratis entree.
De inspiratie van kunst en natuur als een artistieke galerie met een verscheidenheid aan collecties.

Openingstijden van woensdag t/m zondag van 11.00 – 17.00 uur